YOutube abone ol

Youtube Music üyeliği nasıl iptal edilir? Youtube Music iptal işlemleri nasıl yapılır?

  Youtube yeni uygulaması Youtube Music için kullanıcılara 1 ay deneme hakkı tanıyor. Uygulamadan memnun kalmayanlar, Youtube Music aboneliği ve üyeliği nasıl iptal edilir? sorusunu araştırmaya başladı. İşte Youtube Music iptal işlemleri.

Youtube Music, son günlerin en popülerin müzik uygulamasıdır. Dünyanın en büyük video oynatma platformu olan Youtube geçtiğimiz günlerde yeni uygulaması Youtube Music’i Türkiye’de satışa çıkarmıştı. Youtube kullanıcılara ilk ay için ücretsiz demene hakkı sunmuştur. Youtube yeni Music uygulamasıyla kullanıcılara reklamsız ve kesintisiz müzik dinleme fırsatı sağlıyor. Youtube bu uygulama için kullanıcılardan aylık 13.99 TL ücret almaktadır.

Youtube Music’i deneme süresi olan ilk ay kullandıktan sonra memnun kalmadıysanız üyeliğinizi çok basit bir şekilde iptal edebilirsiniz.

Youtube Music uygulaması üzerinden abonelik iptal etme!

Dediğimiz gibi Youtube Music’ iptal etme işlemi oldukça kolaydır. Aboneliği uygulama üzerinden iptal etmek için izlenmesi gereken yollar şu şekildedir; Telefonumuzdan YouTube Music uygulamasını açın. Sağ üst kısımda bulunan profil bölümüne girin. Açılan ekranda ücretli üyelikler sekmesine girin. Daha sonra Youtube Music abonelik sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada “Devre dışı bırak” kısmını işaretleyin. Ardından iptal et seçeneğine basın ve üyeliğini neden iptal etmek istediğinizi yazın ve ilerleyin. Bunun yanı sıra “duraklat” diyerek 6 ay dondurma şansınızda bulunmaktadır.

Web tarayıcısı üzerinden Youtube Music aboneliği iptal etme! 

Youtube Music aboneliği web tarayıcısında iptal etme işlemi gayet basittir. Uygulamada olduğu gibi aynı işlemleri gerçekleştireceksiniz. Tek farkı intenet tarayıcısı üzerinden gireceğiniz Youtube sayfasına kendi hesabınıza girmenin gerekecektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar