YOutube abone ol

Barok Müzik Türk Halk Müziği ile Pera'da buluşuyor

Barok Müziği Türk Halk Müziğiyle buluşturan “Evlerinin Önü Klavsen” isimli konser müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Pera Müzesi, "Pera’da Camerata" başlıklı konser serisine, piyanist ve besteci Hakan Ali Toker’in Barok müzik ve Türk Halk müziğini buluşturan "Evlerinin Önü Klavsen" başlıklı performansıyla devam ediyor. Sanatçı, 25 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek konser öncesinde dinleyiclerle bir araya gelerek, müzikte gelenek ve yenilik arasındaki kopmaz bağlar üzerine sohbet edecek.

Pera Müzesi, Devlet Çoksesli Korosu şefi Burak Onur Erdem’in sanat yönetmenliğinde düzenlediği, klasik müziği odağına alan "Pera’da Camerata" konser serisinin dördücüsünde piyanist ve besteci Hakan A. Toker’i ağırlıyor. Klasik Batı müziği, Türk müziği ve Caz üzerine yoğunlaşan sanatçı, 25 Ocak Cumartesi günü müzede gerçekleşecek etkinlikte, “Evlerinin Önü Klavsen” adlı güncel projesiyle müzik severlerin karşısında olacak. Barok müzikle Türk Halk müziğini yan yana getiren konserde dinleyiciler, iki farklı "geleneksel" müzik türünün birleşiminden doğan yepyeni bir üretime tanıklık edecekler.

Müzikte farklı türlerin sentezi üzerine bir sohbet

Pera’da Camerata” kapsamında her konser öncesi sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşen "Atölyede Sohbet" programında ise Hakan Ali Toker, farklı türlerin sentezinden oluşan eserleri ile müzikte gelenek ve yenilik kavramlarını konuşmak üzere saat 16.00’da dinleyicilerle bir araya gelecek.

Konser biletleri Biletix’ten ve konser günü Pera Müzesi’nden temin edilebilir. Pera Müzesi Dostları biletlerini P indirimli olarak müzeden alabilir. Yerler sınırlıdır ve numaralı değildir.

Etkinlik Programı

16.00 – 16.45 Atölyede Sohbet
17.00 – 18.00 Konser

Yorum Gönder

0 Yorumlar