YOutube abone ol

Pink Floyd The Later Years'ı piyasaya sürdü

  Koleksiyonculara Pink Floyd müjdesi... İngiliz rock grubu Pink Floyd, tarihin en büyük derlemelerinden biri olan “The Later Years”ı piyasaya sürdü

“The Later Years”, Pink Floyd‘un 1987-2019 yılları arasında çıkardığı neredeyse tüm şarkıları içeren bir set. Pink Floyd bundan üç yıl önce “The Early Years” adlı seti yayınlamıştı. 1965-1972 arasındaki çalışmaları, hiç yayınlanmamış kayıtlar içeren set 27 diskten oluşuyordu.

Önceki gün piyasa çıkan “The Later Years”ta ise hiç yayınlanmamış kayıtlar, yeniden düzenlenmiş şarkılar ve basılmamış konser kayıtlarından oluşan 5 CD’lik albüm, aralarında “Pulse”un restore edilmiş hali ile 1989 Venedik konserinin de bulunduğu 6 adet blue-ray, hiç yayınlanmamış canlı görüntüler, müzik videoları ve dökümanların bulunduğu 5 DVD, 7 inçlik iki plak, 60 sayfalık özel fotoğraf kitabı, grubun 80’ler ve 90’lardaki tur programlarının replikalarının ve şarkı sözlerinin yer aldığı bir set, çıkartma, poster türünde birçok materyalin yer aldığı ‘memorabilia’, özel şarkıların yer aldığı bir kitapçık bulunuyor.